.com
Αρχική » Ταινίες » Αισθηματικές, Δράμα » >Έρωτας Από Την Αρχή / The Vow (2012)

Τίτλος Ταινίας

Έρωτας Από Την Αρχή / The Vow (2012)

Έρωτας Από Την Αρχή / The Vow (2012)

Έρωτας Από Την Αρχή / The Vow (2012) online δωρεάν,προβολή Έρωτας Από Την Αρχή / The Vow (2012) με ελληνικούς υπότιτλους ,Έρωτας Από Την Αρχή / The Vow (2012) Υπότιτλοι Ελληνικοί, tainia Έρωτας Από Την Αρχή / The Vow (2012)
Είδος ταινίας: Αισθηματικές, Δράμα , Ταινίες online
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Ποιότητα: DVDRip
Περίληψη Ταινίας :Θα πρέπει να περπατήσετε μέσα στο Όρκος περιμένει ένα δίκαιο ποσό της ευχυμία. Εάν σκέφτονται διαφορετικά, είτε είστε σε άρνηση ή να έχουν σχεδόν καμία ταινία-βλέποντας την εμπειρία κάτω από τη ζώνη σας. Πολλοί άνθρωποι εξέτασαν σε αυτήν την ταινία, και το γεγονός ότι συμπρωταγωνίστησε Rachel McAdams, και αμέσως έφερνε στο μυαλό εικόνες ενός Notebook-esque tearjerker. Αυτό δεν μπορεί να είναι εντελώς λάθος, τουλάχιστον για γυναικείο κοινό, αλλά υπάρχει περισσότερο από ένα ποιότητας κάτω προς τη γη για τον όρκο. Φαίνεται σαν πραγματική ζωή, η οποία είναι καλή εξετάζει η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Leo (Channing Tatum) και Paige (Rachel McAdams) είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια στον πλανήτη. Σε ατομικό επίπεδο, επιδιώκουν τα δικά τους πάθη? Paige είναι ένας φοιτητής τέχνης των οποίων η ειδικότητα είναι γλυπτική και Leo τρέχει ένα στούντιο ηχογράφησης. Ζουν σε ένα καλλιτεχνικό πατάρι-όπως χώρων στην πόλη, απολαμβάνοντας την εκκεντρικότητα των τοπικά εστιατόρια και παρέα στον ελεύθερο χρόνο τους. Όπως πάει νέοι, ελεύθερο πνεύμα ανθρώπους, Λέων και Paige είναι αδελφές ψυχές. Σε ένα χειμωνιάτικο βράδυ μετά συμμετάσχει σε επίδειξη, που οδηγεί στο σπίτι και να σταματήσει αυθόρμητα για ένα μεγάλο φιλί. Οι ολισθηρούς δρόμους κάνουν την οδήγηση επικίνδυνη συνθήκες, και σε μια στιγμή, η ζωή κινείται σε αργή κίνηση ως ένα μεγάλο φορτηγό χτυπά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους. Έχοντας λάβει τη ζώνη ασφαλείας της μακριά για το φιλί, Paige ρίχνεται μέσα από το παρμπρίζ και έπεσε αναίσθητος.
Μετά από μερικές ημέρες στο νοσοκομείο, ο Λέων είναι αρκετά καλά για να περπατήσουν και να βρίσκει χώρο της Πέιτζ. Έχει υποστεί σημαντικές τραύμα στο κεφάλι και δεν ξυπνήσει για περίπου μια άλλη εβδομάδα. Όταν έρχεται από την ομίχλη της, δεν αναγνωρίζει Leo. Μακροπρόθεσμη μνήμη της παραμένει ανέπαφη, αν και βραχυπρόθεσμη μνήμη της, η οποία περιλαμβάνει τη σχέση της και την ενδεχόμενη γάμο με Leo, έχει διαγραφεί εντελώς. Στην αρχή, ο καθένας είναι αισιόδοξος ότι η Paige θα ανακτήσει όλα. Σύστημα υποστήριξης του Λέοντα προσπαθεί τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν θετικές και να καθησυχάσει τον. Paige αισθάνεται λίγο ένοχος ότι δεν μπορεί να θυμηθεί το γάμο της? Και παρά το μήνυμα που άφησε στο φωνητικό ταχυδρομείο του Λέοντα (που παίζει γι 'αυτήν ως απόδειξη της ένωσης τους) που φαίνεται ακόμα σε αυτόν ως έναν άνθρωπο που δεν ξέρει. Οι γονείς Paige Ρίτα (Jessica Lange) και Bill (Σαμ Νιλ) δείχνουν και να προσπαθήσουμε να την πείσει ότι θα ήταν καλύτερα στη φροντίδα τους. Είναι προφανές ότι Paige αγωνίστηκε με τους γονείς της τα τελευταία χρόνια, και ως εκ τούτου, ο Λέων δεν είχε ποτέ τους συνάντησε. Ρίτα και ο Μπιλ είναι διακριτικά ικανοποιημένοι που αμνησία Paige περιλαμβάνει πτώση τους έξω και να συνεχίσουν να κατευθύνουν την κόρη τους προς παραμένουν σε απόσταση από το γεγονός.
| Views : 381 | Rating : 4.0/3
500