.com
Αρχική » Ταινίες » Περιπέτεια, Φαντασίας, Δράση » >Άνθρωπος Από Ατσάλι / Man of Steel (2013)

Κωδικός προβολής της ταινίας : tainiomania.ucoz.com
Τίτλος Ταινίας

Άνθρωπος Από Ατσάλι / Man of Steel (2013)

Άνθρωπος Από Ατσάλι / Man of Steel (2013)

Άνθρωπος Από Ατσάλι / Man of Steel (2013) online δωρεάν,προβολή Άνθρωπος Από Ατσάλι / Man of Steel (2013) με ελληνικούς υπότιτλους ,Άνθρωπος Από Ατσάλι / Man of Steel (2013) Υπότιτλοι Ελληνικοί, tainia Άνθρωπος Από Ατσάλι / Man of Steel (2013)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια, Φαντασίας, Δράση , Ταινίες online
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Ποιότητα: CamRip
Περίληψη Ταινίας :Άνθρωπος από Ατσάλι (αγγλικά: Man of Steel) είναι αμερικανική περιπέτεια παραγωγής 2013. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ζακ Σνάιντερ, το σενάριο έγραψε ο Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ και την παραγωγή ο Κρίστοφερ Νόλαν. Η ταινία είναι βασισμένη στον υπερήρωα Σούπερμαν της DC Comics και αποτελεί επαναπροσδιορισμό της σειράς ταινιών, απεικονίζοντας την προέλευση του χαρακτήρα. Ο Κλαρκ Κεντ είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που υιοθετήθηκε όταν ήταν παιδί από τους Τζόναθαν και Μάρθα Κεντ αφού μεταφέρθηκε στη Γη από τον πλανήτη Κρύπτον.

Ο πλανήτης Κρύπτον αντιμετωπίζει άμεση καταστροφή εξαιτίας του πυρήνα του, ο οποίος άρχισε να γίνεται ασταθής εξαιτίας της ασταμάτητης εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων. Η απόφαση του συμβουλίου καθαιρέθηκε από τον επαναστάτη Στρατηγό Ζοντ και τους ακόλουθούς του. Ο επιστήμονας Τζορ-Ελ και η σύζυγός του Λάρα εκτοξεύουν τον νεογέννητο γιο τους Καλ-Ελ με ένα μικρό διαστημόπλοιο στη Γη. Στον οργανισμό του έχουν εισχωρήσει έναν γεννητικό κώδικα ώστε να διατηρήσει τη φυλή του Κρύπτον. Αφού ο Ζοντ δολοφονεί τον Τζορ-Ελ, μαζί με τους ακόλουθούς του συλλαμβάνονται και εξορίζονται στη Ζώνη Φάντομ. Ωστόσο, ο Κρύπτον εκρήγνυται λίγο καιρό αργότερα και ελευθερώνονται.
Το έμβρυο Καλ-Ελ μεγαλώνει ως ο υιοθετημένος γιος των Τζόναθαν και Μάρθα Κεντ, οι οποίοι του δίνουν το όνομα Κλαρκ. Η Κρυπτονιανή φυσιολογία του Κλαρκ του δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις, οι οποίες αρχικά του δυσκολεύουν τη ζωή αλλά σταδιακά μαθαίνει να τις ελέγχει και να βοηθάει άλλους ανθρώπους. Ο Τζόναθαν αποκαλύπτει στον έφηβο Κλαρκ ότι είναι εξωγήινος και τον συμβουλεύει να μην χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τους δημοσίως, φοβοόυμενος ότι η κοινωνία δεν θα τον δεχτεί. Μετά το θάνατο του Τζόναθαν, ο ενήλικος πια Κλαρκ έχει φύγει από την πόλη που μεγάλωσε και περνάει αρκετά χρόνια σε διάφορες πόλεις, κάνοντας διαφορετικές δουλειές και χρησιμοποιώντας ψεύτικα ονόματα ενώ ταυτόχρονα βοηθάει ανθρώπους και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια του πατέρα του. Καταλήγει να διεισδύσει σε μια επιστημονική ανακάλυψη ενός Κρυπτονιανού διαστημόπλοιου στην Αρκτική. Ο Κλαρκ εισέρχεται στο σκάφος και επικοινωνεί με τη συνείδηση του Τζορ-Ελ με τη μορφή ολογράμματος. Η Λόις Λέιν, μια δημοσιογράφος της εφημερίδας Ντέιλι Πλάνετ που την έστειλαν εκεί για ρεπορτάζ, τρυπώνει κρυφά στο διαστημόπλοιο. Ακολουθεί τον Κλαρκ, ο οποίος της σώζει τη ζωή όταν αυτή τραυματίζεται. Ο συντάκτης της Λόις, Πέρι Γουάιτ, απορρίπτει το άρθρο της σχετικό με ένα υπεράνθρωπο που της έσωσε τη ζωή και έτσι εκείνη προσπαθεί να εντοπίσει τον Κλαρκ στο Κάνσας με την πρόθεση να γράψει ένα άρθρο εκθέτοντάς τον. Αφού τον βρίσκει και μαθαίνει την ιστορία του, αποφασίζει να μην αποκαλύψει το μυστικό του.
Ο Ζοντ και το πλήρωμά του ψάχνουν για άλλους κόσμους αποικιών και καταλήγουν στη Γη όταν ακολούθησαν ένα Κρυπτονιανό σήμα που στάλθηκε από το διαστημόπλοιο. Ο Ζοντ απαιτεί από τους ανθρώπους να του παραδώσουν τον Καλ-Ελ, ο οποίος πιστεύει ότι έχει τον κώδικα, με αντάλλαγμα την ειρήνη. Ο Κλαρκ συμφωνεί και ο στρατός των ΗΠΑ παραδίδει τον ίδιο και τη Λόις στην υπαρχηγό του Ζοντ, τη Φαόρα. Ο Ζοντ αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μια μηχανή για να μετατρέψει τη Γη στον νέο Κρύπτον, εξαλείφοντας τον ανθρώπινο πληθυσμό και χρησιμοποιώντας τον κώδικα θα προχωρήσει στον εποικισμό του πλανήτη με γενετικά κατασκευασμένους Κρυπτονιανούς. Αφού ο Κλαρκ και η Λόις δραπετεύουν, ο Κλαρκ νικά τη Φαόρα, η οποία επιτέθηκε στο Κάνσας, και πείθει το στρατό ότι είναι σύμμαχός τους. Ο Ζοντ βάζει τη μηχανή και ξεκινά τη διαδικασία στη Μετρόπολις και στον Ινδικό Ωκεανό.
Ο Κλάρκ, ως "Σούπερμαν" πλέον, σταματά τη μηχανή στον Ινδικό Ωκεανό και καταστρέφει το διαστημόπλοιο που μεταφέρει την απαραίτητη τεχζνολογία για το σχέδιο του Ζοντ. Ο στρατός χρησιμοποιεί το διαστημόπλοιο που μετέφερε τον νεογέννητο Κλαρκ στη Γη και το πετάνε στο διαστημόπλοιο του Ζοντ. Η πράξη αυτή δημιούργησε μια μαύρη τρύπα σκοτώνοντας το πλήρωμα του Ζοντ και καταστρέφοντας τελείως τα σχέδιά του. Μόνο ο Ζοντ έχει απομείνει και αρχίζει μια εναέρια πάλη με τον Σούπερμαν σε ολόκληρη τη Μετρόπολις. Όταν ο Ζοντ επιχειρεί να σκοτώσει άμαχους ανθρώπους ως αντίποινα της ήττας του, ο Σούπερμαν αναγκάζεται να τον σκοτώσει. Λίγο καιρό αργότερα, ο Σούπερμαν συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη της αμερικανικής κυβέρνησης, εμποδίζοντας όμως τις προσπάθειές της να μάθουν τη μυστική ταυτότητά του. Για να δημιουργήσει ένα ψευδώνυμο που θα του δίνει πρόσβαση σε επικίνδυνες καταστάσεις χωρίς να κινεί υποψίες, ο Κλαρκ πιάνει δουλειά ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Ντέιλι Πλάνετ.
Tags : man, (2013), of, Ατσάλι, steel, Από, Άνθρωπος | Views : 558 | Rating : 4.0/2
500