.com
Αρχική » Ταινίες » Κωμωδία » >Vampires Suck (2010)

Τίτλος Ταινίας

Vampires Suck (2010)

Vampires Suck (2010)

Vampires Suck (2010) online δωρεάν,προβολή Vampires Suck (2010) με ελληνικούς υπότιτλους ,Vampires Suck (2010) Υπότιτλοι Ελληνικοί, tainia Vampires Suck (2010)
Είδος ταινίας: Κωμωδία , Ταινίες online
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Ποιότητα: DVDRip
Περίληψη Ταινίας :Δεν θα είχα προσέξει αυτό, αν όχι για έναν φίλο που ήθελε να πιάσει μια κωμωδία μαζί, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι ακόμα αρκετά κίνησε την περιέργεια και να εκπλαγείτε με το πόσο συγγραφέας-διευθυντές Jason Friedberg και Seltzer Adam κατάφερε να συνεχίσει να πάρει τα χρήματα που ρίχνονται σε αυτούς να κάνει τρομερό, unfunny κωμωδίες, όπως η υπο par λειτουργεί σαν Γνωρίστε τους Σπαρτιάτες, ταινία καταστροφής, Epic Movie και η ταινία ημερομηνία, το τελευταίο το οποίο για μένα ήταν ήπια διασκεδαστικό. Πηγαίνουν τις ημέρες του Zucker αδελφών, και τώρα είμαστε κολλημένοι με χαμηλό μέτωπο των προσπαθειών, όπως αυτό Friedberg και Seltzer συνεχώς πιάτο έξω, θέτει τις θέες τους σε ό, τι είναι δημοφιλές είδος αυτή τη στιγμή.

Και αυτό, φυσικά, είναι το φαινόμενο που ονομάζουμε Twilight, όπου είναι ήδη τρεις ταινίες παλιά, και λαμβάνοντας το σύνθημά του από το Χάρι Πότερ, αποφάσισαν να χωρίσουν το τελευταίο βιβλίο του σε δύο ταινίες, γίνεται καθαρά για τα κέρδη. Σπρώχνει τη διασκέδαση σε κάτι δημοφιλές είναι το αναμενόμενο, αλλά να το πράξει στο Friedberg-Seltzer μόδας απλά reeks της απελπισίας. Φαίνονται να ρίξει τίποτα και τα πάντα στην ταινία, χωρίς καν τη δέουσα προσοχή και αν είναι αστείο ή όχι. Υπάρχουν πολλά gags όψεως, υπονοούμενα, και απλά άσχημα σχεδιασμένες σκηνές που δεν προκύπτουν από το ένα στο άλλο, καθιστώντας το βλέμμα σαν μια σειρά από παιδιά σχολικής ηλικίας σκετς που πήρε αρμαθιές από κοινού, σφυρηλάτηση ξύλινα μανταλάκια σε στρογγυλεμένες τρύπες, και τα αστεία που είναι 99% κακή, θα βρείτε περισσότερη ευχαρίστηση από το να εμφανίσουν μακριά νύχια που αποσπάστηκαν κατά μαυροπίνακα.

Ακόμη πιο περίεργο είναι ότι τα δημογραφικά στοιχεία για να υποστηρίξει / δείτε αυτή την ταινία. Όπως ήταν δικαιολογημένα περιβάλλεται από τις γυναίκες όλων των ηλικιών που αποδεικνύονται μαζικά για να παρακολουθήσουν τις ταινίες Twilight, ήμουν και πάλι εξίσου περιβάλλεται από τα ίδια δημογραφικά στοιχεία για αυτό σε μια σχεδόν πλήρη σπίτι. Σαφώς, δεν νομίζω ότι είναι ότι σε κενή, για μια στιγμή, νομίζω ότι η πολυαναμενόμενη ταινία sequel τους είχε φτάσει, ή ακόμα και εξ αποστάσεως υποψιάζομαι ότι αυτό είναι μια ταινία σύντροφος. Υποψιάζομαι όμως ότι για όλες τις κοροϊδία ταινίες εκεί έξω, υπάρχει πάντα μια μεγάλη πιθανότητα ότι οι σωσίες των αγαπημένων νόστιμα χαρακτήρες τους, θα φανεί εξίσου νόστιμη. Συγνώμη για να σκάσει φούσκα σας, αλλά ο Matt Lanter ως Edward Sullen είναι μίλια μακριά από τον Robert Pattinson ως Edward Cullen αν και οι δύο δεν μπορεί να λειτουργήσει, και ο Chris Riggi ως Jacob λευκό, δεν είναι Taylor Lautner ως Jacob Black αν και οι δύο μερίδιο ίσο αριθμό έντονη abs ( Χμμ ... ίσως αυτό θα μπορούσε να είναι ένας λόγος, Team Jacob ήταν πραγματικά έξω υποστηρίζοντας αυτό;).

Το μόνο πράγμα που ήταν το σπάνιο φως λάμπει σε αυτή την ταινία, συμβαίνει να είναι Jenn Proske ως Μπέκα Crane, ο οποίος έκανε μια τρομερή δουλειά μιμείται τον τρόπο Kristen Stewart θα παίξει Bella Swan, κάτω από όλες τις λεπτές αποχρώσεις που αν Stewart αποφασίζει να εγκαταλείψει το ρόλο της , τότε οι παραγωγοί Twilight μπορεί παφλασμός Proske δεξιά μέσα Είναι πραγματικά παράξενη βλέποντας ζαμπόν της μέχρι το Bella κοροϊδία, αλλά κάνουμε σημειώστε ότι δεν είμαι εξαίροντας την απόδοσή της είτε αυτή είναι μόνο άνθρακα-αντιγράφοντας ό, τι άλλο ηθοποιός είχε κάνει, αν και πίσσα τέλεια.

Έκανα γελούν δυνατά εδώ και εκεί, αλλά είναι το γέλιο σε ταινία για το πώς πήρε μακριά με το χαζό αστεία και τον παραλογισμό που σε αυτό το έργο θα μπορούσε να έχει πράσινο φωτίζεται από ένα στούντιο του Χόλιγουντ (λέει πολλά, έτσι δεν είναι ?) Ελπίζω Friedberg και Seltzer είτε να μάθουν από τους καλύτερους στην κωμική επιχείρηση, ή να σταματήσουν εντελώς κινηματογράφο. Vampires Suck χάλια. Περίοδος. Και είμαι μόνο συναίσθημα βρώμικο έχουν να διηγηθούν ό, τι είχα δει, και να δημιουργήσει μια κριτική για αυτό.
| Views : 244 | Rating : 1.0/1
500