.com
Αρχική » Ταινίες » Θρίλερ » >Donovan's Echo (2011)

Τίτλος Ταινίας

Donovan's Echo (2011)

Donovan's Echo (2011)

Donovan's Echo (2011) online δωρεάν,προβολή Donovan's Echo (2011) με ελληνικούς υπότιτλους ,Donovan's Echo (2011) Υπότιτλοι Ελληνικοί, tainia Donovan's Echo (2011)
Είδος ταινίας: Θρίλερ , Ταινίες online
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Ποιότητα: DVDRip
Περίληψη Ταινίας :Είναι το έτος 1994 και Donovan (Ντάνι Γκλόβερ) μόλις επέστρεψε στη γενέτειρά του μετά από χρόνια περιαγωγής. Έχει γίνει ένας αλκοολικός, όπως ο ίδιος εξακολουθεί να θρηνεί τον θάνατο του συζύγου και της κόρης του από 30 έτη πριν. Με την ευκαιρία που συμβαίνει να συναντήσετε ένα νεαρό γείτονα του, ένα κορίτσι που ονομάζεται Maggie (Natasha Calis), ο οποίος Donovan αισθάνεται μια παράξενη σύνδεση. Μετά από πολλά παράξενα οράματα, Donovan αρχίζει πλέον να πιστέψουμε ότι η ζωή Μάγκι είναι σε κίνδυνο, και ότι κατά κάποιο τρόπο, είναι συνδεδεμένο με το θάνατο της οικογένειάς του όλα αυτά τα χρόνια.

Echo Donovan είναι γραμμένο και σε σκηνοθεσία π.Χ. μητρική Jim Cliffe. Αν αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, χειρίζεται το υλικό σαν βετεράνος. Η ταινία ισορροπεί πολλή τραγωδία και το δράμα, αλλά είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μην πνίξουν το κοινό. Υπάρχουν συχνά στιγμές λεπτό χιούμορ που κρατούν τα γεγονότα αισθάνεται πολύ πραγματικό. Τα ελαφρύτερα στιγμές ποτέ δεν προδίδει το συνολικό ύφος της ταινίας, ωστόσο? Τελικά η ιστορία είναι πολύ λυπηρό. Μιλάει πολύ για την αξία των ανθρώπων, και πόσο εύκολο μπορεί να είναι να πάρει την οικογένειά δεδομένη.

Η πιο σημαντική πτυχή που προσφέρεται για την επιτυχία της ταινίας είναι το μυστήριο. Donovan δεν είναι καλά, δεν έχει σημασία ποιο τρόπο και αν το κοιτάξετε, και η κρίση του είναι εύκολα αμφισβητηθεί. Το κοινό εμπιστεύεται τον χαρακτήρα του όσον αφορά τις προθέσεις του να πάει, αλλά και για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που οδηγούν και να μας παραπλανήσει να πιστεύουμε ένα πράγμα ή το άλλο. Είμαι είναι ασαφής, το ξέρω, αλλά εγώ προσπαθώ να είναι μυστηριώδη εαυτό μου. Γιατί εγώ θα καταστρέψει τίποτα, αν θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας; Η ιστορία αποκαλύπτεται στο ιδανικό ρυθμό. Είναι απλά αρκετά ώστε να αναρωτιόμαστε, αλλά όχι τόσο πολύ ότι είμαστε απογοητευμένοι.

Donovan (Ντάνι Γκλόβερ) σε "Echo Ντόνοβαν"
Οι παραστάσεις είναι πολύ ισχυρή. Καναδική ταινία βετεράνος Bruce Greenwood συμβάλλει, όπως ο αδελφός του Donovan στο νόμο, και χρησιμεύει επίσης ως ένας από τους παραγωγούς εκτελεστικό όργανο της ταινίας. Ο ίδιος, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, λειτουργεί ως η φωνή της λογικής και είναι για το κοινό για να συνδεθείτε, ρωτώντας συχνά το ίδιο ερώτημα με τους θεατές. Greenwood τον παίζει να είναι ισχυρή και συμπαθής, αλλά δεν είναι αλάθητος. Είναι επίσης καλό να δούμε μια ισχυρή, νεαρός ηθοποιός παιδί στη Νατάσα Calis, ο οποίος απεικονίζει Maggie να είναι μια έξυπνη, και μερικές φορές παθητική preteen, ο οποίος θρηνεί τον θάνατο του πατέρα της, αλλά προφανώς δεν είναι. Κρατά μέχρι ισχυρή εμφανίσεις, αλλά βλέπουμε τραγωδία στα μάτια της. Και φυσικά, πρωταγωνιστής μας, Ντάνι Γκλόβερ, λειτουργεί καλά ως χαρακτήρα τίτλου μας. Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθούν να βγάλουν νόημα από μια κατάσταση που θα μπορούσε να είναι η πορεία του στη λύτρωση. Βλέπουμε τέτοια συντριβή στο Donovan, αλλά συχνά κρύβει τον πόνο. Υποθέτω αυτόν και Μάγκι είναι παρόμοια με αυτόν τον τρόπο.
| Views : 257 | Rating : 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
500