.com
Αρχική » Ταινίες » Φαντασίας, Θρίλερ » >Η τρύπα / The Hole (2001)

Τίτλος Ταινίας

Η τρύπα / The Hole (2001)

Η τρύπα / The Hole (2001)

Η τρύπα / The Hole (2001) online δωρεάν,προβολή Η τρύπα / The Hole (2001) με ελληνικούς υπότιτλους ,Η τρύπα / The Hole (2001) Υπότιτλοι Ελληνικοί, tainia Η τρύπα / The Hole (2001)
Είδος ταινίας: Φαντασίας, Θρίλερ , Ταινίες online
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Ποιότητα: DVDRip
Περίληψη Ταινίας :Η πρόκληση έγινε. Το party αρχίζει... Είναι μονο για τρεις μέρες. Καμια σχέση με σχολικό πρόγραμμα. Οι γονείς σου δεν ξέρουν τίποτα, ούτε και οι καθηγητές σου, βεβαια. Ο,τι κανεις, δικη σου υπόθεση. Εσύ κανεις κουμάντο. Εάν δεν έχεις τα κότσια, θα βρω κάποιον άλλον στη θέση σου... Τέσσερις μαθητές ενός βρετανικού ελιτίστικου σχολειου εξαφανίζονται. Μετά από δεκαπέντε ολόκληρες ημερες, η Liz βγαίνει μέσα από μια σφραγισμένη υπόγεια τρυπα, ένα ξεχασμένο καταφύγιο σε καιρό πολεμου. Η Liz είναι τρομοκρατημένη. Είναι μονη της. Το party έχει τελειώσει... Τώρα, η Liz παραπατάει στους ερημους διαδρόμους του σχολειου. Η νεαρή μαθήτρια, χτυπημένη και ματωμένη, μετά βίας στέκεται όρθια. Κατορθώνει να φτάσει το τηλέφωνο για να ζητήσει βοήθεια. Όταν καταφτάνει η αστυνομία, όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη στην κοπέλα και στους τρεις συμμαθητές της που έχουν εξαφανιστεί εδώ και δυο εβδομάδες. Η ψυχολόγος Dr. Φίλιππα Xorgount είναι αποφασισμένη να λύσει το μυστήριο. Καθώς οι αστυνομικοί διεξάγουν ερευνα στο υπόγειο, η Φίλιππα ξεκινα την αναζήτηση της οδυνηρής αληθειας, μέσα από τις συζητήσεις της με την κοπέλα. Η Liz ανατρέχει στο παρελθόν και θυμάται την αρχή της περιπέτειας. Πριν από 15 ημερες, ήταν ακόμα μια ανυποψίαστη μαθήτρια, τρελα ερωτευμένη με τον Μάικ, τον cool γιο ενός Αμερικανου ροκ star και η Liz θα έκανε τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή του.

Όλα ξεκίνησαν από τον Martin, τον σπασίκλα του σχολειου, που έχει ψώνιο με τα κομπιούτερ και έχει ερωτευθεί παραφορα τη Liz. Όταν μαθαίνει ότι ο Μάικ, ο καλύτερος του φίλος Τζεφ και η πανέμορφη Φράνκι, θέλουν να αποφύγουν τη βαρετή σχολική εκδρομή και να περάσουν ένα τριήμερο σε ένα μυστικό καταφύγιο κρυμμένο κάπου στο δασος, ο Martin κανονίζει να πάει μαζί τους η Liz. Για εκείνη, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αφού θα αποτελεί μέλος της παρέας του γοητευτικού Μάικ. Το σχέδιο, όμως, γρήγορα στραβώνει. Ύστερα από τρεις μέρες πλακας, τα παιδιά συνειδητοποιούν ότι έχουν κλειστεί μέσα στη σκοτεινή τρυπα. Είναι τυχαίο, πρόκειται για ατύχημα, η ο Martin τους εγκλώβισε σκόπιμα Τα εικοσιτετράωρα περνάνε και κανεις δεν ακούει τις φωνές τους. Η Liz αρχίζει να πιστεύει ότι ο Martin θέλει να ‘σκοτώσει’ το πάθος της για τον Μάικ. Οι δυο τους, λοιπόν, προσποιούνται έναν θορυβώδη καβγά, ανταλλάσσοντας varies κουβέντες, με την ελπίδα να τους ακούει απέξω ο Martin. Το κόλπο πιάνει! Το επόμενο πρωινό, η πόρτα του καταφυγίου ανοίγει διάπλατα, οι τέσσερις έφηβοι σκαρφαλώνουν ανακουφισμένοι προς την ελευθερια. Όταν η Liz τελειώνει την αφήγηση της, η Φίλιππα είναι σίγουρη ότι το κορίτσι έχει υποστεί σοβαρό τραύμα, ανίκανη να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την επίπονη πραγματικότητα της μοίρας των φίλων της. Στο μεταξύ, η αστυνομία έχει συλλάβει τον Martin και τον ανακρίνει. Απόμακρος και αλαζόνας, ξεκινάει τη δικη του εξιστόρηση των γεγονότων. Η τρομερή αλήθεια αρχίζει να ξεσκεπάζεται, εκθέτοντας τη φοβερή όψη μιας εμμονής αγάπης που δεν σταματα πουθενά προκειμενου να εκπληρωθεί...
| Views : 366 | Rating : 0.0/0
500