.com
Αρχική » Ξένες Σειρές » Φαντασίας, Περιπέτεια, Τρόμου » >Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons

Τίτλος Ταινίας

Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons

Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons

Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons online δωρεάν,προβολή Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons με ελληνικούς υπότιτλους ,Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons Υπότιτλοι Ελληνικοί, tainia Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons
Είδος ταινίας: Φαντασίας, Περιπέτεια, Τρόμου , Ξένες Σειρές online
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Ποιότητα: DVDRip
Περίληψη Ταινίας :1,2,3,4,5,6,7,8,9 Full Seasons Το Supernatural είναι μια Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά περιπέτειας, τρόμου, με αρκετές κωμικές και δραματικές σκηνές, αλλά με κυρίαρχο θέμα το υπερφυσικό. η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις 13 Σεπτεμβρίου 2005 στο κανάλι The WB

Η κύρια πλοκή
Μετά τον πολύ παράξενο και υπερφυσικό τρόπο που πέθανε η Μαίρη Γουίντσεστερ, ο άντρας της,Τζον, αποφασίζει να βρει τι ήταν εκείνο που την σκότωσε, και γίνεται κυνηγός υπερφυσικών πλασμάτων, κάνοντας τους δύο γιους του να ζουν σαν στρατιώτες. Ο Ντιν, ως μεγαλύτερος, έχει ως σκοπό της ζωής του να προστατεύει τον μικρότερο αδερφό του, αφού αυτό του επιβάλλει πολλές φορές και ο πατέρας του. Καθώς μεγαλώνουν όμως, ο Σαμ μην θέλοντας να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής του πατέρα και του αδερφού του, καταφέρνει και σπουδάζει δικηγορία στο καλύτερο πανεπιστήμιο των Η.Π.Α.

Πρώτη Σεζόν
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, προβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 2005 και το φινάλε της πρώτης σεζόν στις 4 Μαΐου του 2006. Ο Ντιν ενοχλεί μετά από δύο χρόνια τον Σαμ, όταν έχει εξαφανιστεί ο πατέρας τους για εβδομάδες. Μετά τον θάνατο της κοπέλας του Τζέσικα (ίδιος με της μητέρας του), την οποία σκόπευε να παντρευτεί, ο Σαμ παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τον αδερφό του στην αναζήτηση του πατέρα τους. Στην πορεία προς τα χνάρια του Τζον Γουίντσεστερ, οι δυο τους λειτουργούν σαν ομάδα σώζοντας ανθρώπους από υπερφυσικά πλάσματα.

Δεύτερη Σεζόν
Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2006 και τελείωσε στις 17 Μαΐου του 2007.
Ο Ντιν είναι σοβαρά τραυματισμένος και έτοιμος να πεθάνει στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα. Όμως ο πατέρας του, πουλάει την ψυχή του και το Κολτ, στον κιτρινομάτη δαίμονα, ως αντάλλαγμα να γίνει καλά ο γιος του. Τα δυο αδέρφια, βρίσκουν νέο κίνητρο για τον στόχο που είχαν να σκοτώσουν τον δαίμονα αυτόν. Στην πορεία τους, βρίσκουν νέους συμμάχους, τον Μπόμπι, την Έλεν, την κόρη της, Τζο, και τον Ας. Ο Σαμ όσο περνάει ο καιρός έχει περισσότερα οράματα, ενώ στην διαδρομή τους, συναντούν και άλλα ψυχοδυναμικά παιδιά που έχουν παρόμοια ιστορία με την δική του. Στο φινάλε της σεζόν, ο Σαμ που βρέθηκε αντιμέτωπος με τα παιδιά αυτά, σκοτώνεται τελευταίος από τον Τζέικ που ακολουθεί τις εντολές του κιτρινομάτη δαίμονα.

Τρίτη Σεζόν
Η πρεμιέρα της επόμενης σεζόν ήταν στις 4 Οκτωβρίου του 2007, η τρίτη χρονιά ήταν κουτσουρεμένη, λόγω απεργιών που έκαναν οι σεναριογράφοι της Αμερικής, είχε μόλις 16 επεισόδια και το τελευταίο παίχτηκε στις 15 Μαΐου του 2008. Με κύριο στόχο να αποτραπεί ο θάνατος του Ντιν, ο Σαμ κυρίως, κάνει ότι περνάει από το χέρι του. Μια δαίμονας, η Ρούμπι, που δεν είναι όπως οι άλλοι, βοηθάει τα αδέρφια και φτιάχνει μαζί με τον Μπόμπι έναν νέο Κολτ. Επίσης της ανήκει ένα μαχαίρι το οποίο σκοτώνει δαίμονες. Εκτός από την Ρούμπι, τα αδέρφια γνωρίζουν την Μπέλα Τάλμποτ, μια απατεώνισσα που κλέβει αντικείμενα αξίας για να τα πουλήσει. Η τελευταία, έχει κάνει ίδια συμφωνία όπως ο Ντιν και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την αποτρέψει και αφού δεν έχει άλλη λύση λέει στον Σαμ και στον Ντιν πως η Λίλιθ, η πιο ισχυρή δαίμονας, κρατάει τα συμβόλαιά τους.

Τέταρτη Σεζόν
Η τέταρτη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2008 και το φινάλε της ήταν στις 14 Μαΐου του 2009.
Ο Μίσα Κόλινς, πρωτοεμφανίστηκε στην 4η σεζόν, ως Άγγελος Καστιέλ. Παρέμεινε ως Σπέσιαλ Γκεστ Σταρ έως την 8η και από την 9η είναι ο τρίτος πρωταγωνιστής. Ο Ντιν μετά από τέσσερις μήνες στην κόλαση, επιστρέφει στην Γη, αφού τον έσωσε ένας Άγγελος με το όνομα Καστιέλ. Αφού συναντά τον Μπόμπι και μετά τον αδερφό του Σαμ, ο οποίος έχει πάρει έναν λάθος δρόμο στο πλευρό της δαίμονα Ρούμπι, μαθαίνει το σχέδιο των υπόλοιπων δαιμόνων και της αρχηγού τους Λίλιθ. Αυτό είναι να σπάσουν 66 άγιες σφραγίδες, οι οποίες σηματοδοτούν την αποφυλάκιση από την κόλαση του Άγγελου Εωσφόρου, γνωστός και ως Διάβολος. Μαθαίνοντας πως έσπασε την πρώτη συγκεκριμένη σφραγίδα όταν ήταν στην κόλαση, ο Ντιν πέφτει πολύ ψυχολογικά, ενώ σαν να μην του έφτανε αυτό, βλέπει τον αδερφό του, Σαμ, αλλαγμένο, να τρέφεται με αίμα δαιμόνων, και να τους σκοτώνει εύκολα με το μυαλό του.

Πέμπτη Σεζόν
Η επόμενη, πέμπτη σεζόν, άρχισε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2009 και ολοκληρώθηκε στις 13 Μαΐου του 2010.
Στόχος πλέον για τον Σαμ και τον Ντιν να σταματήσουν τον Εωσφόρο, ο οποίος ανακοινώνει στον πρώτο πως όλα όσα έγιναν σε εκείνον στην ζωή του, είναι εξαιτίας του, ο Διάβολος θα χρειαστεί το σώμα του για να είναι ισχυρός. Ταυτόχρονα, οι Άγγελοι με βίαιο τρόπο προσπαθούν να πείσουν τον Ντιν να δώσει το σώμα του στον Μιχαήλ Άγγελο, που είναι ο μοναδικός που μπορεί να νικήσει τον Εωσφόρο. Τα δύο αδέρφια αποφεύγουν με κάθε τρόπο τους Αγγέλους και τους πολεμάνε. Έρχονται αντιμέτωποι με τους οιωνούς της Αποκάλυψης, όπως τους Τέσσερις Καβαλάρηδες, την Έγερσις των Πνευμάτων και άλλους. Όλοι οι πρωταγωνιστές, ο Σαμ, ο Ντιν, ο Κάστιελ και ο Μπόμπι -που μένει ανάπηρος για αρκετά επεισόδια- έχουν ψυχολογικά προβλήματα και φόβους.

Έκτη Σεζόν
Η έκτη σεζόν, ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου 2010 και τελείωσε στις 20 Μαΐου 2011.
Ο Σαμ έχει βγει από την κόλαση χωρίς την ψυχή του κατευθείαν αφότου έπεσε μέσα, ενώ ζωντανός είναι και ο παππούς του Σάμιουελ Κάμπελ, που είχε πεθάνει από το 1973. Και ενώ ο Ντιν ζει μια κανονική ζωή, αναγκάζεται να τα αφήσει όλα πίσω του ώστε να βοηθήσει τον αδερφό του να βρει την χαμένη ψυχή του, πράγμα που ο Σαμ δεν θέλει, αφού χωρίς αυτήν είναι άψογος επαγγελματίας, ψυχρός εκτελεστής και άκαρδος άνθρωπος, ενώ με αυτήν και ότι έχει περάσει στην κόλαση από τον Διάβολο μπορεί και να τρελαθεί. Ο Κράουλι, ο νέος άρχοντας της Κόλασης, είναι εκείνος που έχει γυρίσει στην ζωή τον Σαμ, ώστε εκείνος, ο αδερφός του και ο παππούς τους, να του παραδίδουν την νέα απειλή, τα τέρατα Άλφα, τα οποία ήρθαν στην ζωή αφού κλάπηκαν αρκετά όπλα του Παραδείσου. Οι Άλφα όμως είναι οιωνός για να ανοίξει το Καθαρτήριο, που περιέχει πολλές κακές ψυχές και πολλά χειρότερα πλάσματα. Κάπου εκεί, ο Ντιν βρίσκει τρόπο να επιστρέψει την ψυχή στο σώμα του Σαμ, χωρίς τις μνήμες της. Ταυτόχρονα, η Μητέρα Όλων των Πλασμάτων, με το όνομα Εύα, επιστρέφει στην Γη και προσπαθεί να φτιάξει το τέλειο τέρας Αλφα για να σκοτώσει όσους την απειλούν.

Έβδομη Σεζόν
Η Έβδομη σεζόν, ήταν εκείνη με τα περισσότερα επεισόδια, 23 στον αριθμό. Ξεκίνησε στις 23/9/2011 και το φινάλε της ήταν στις 18/5/2012. Η δύναμη στο σώμα του είναι τεράστια και ο Καστιέλ χάνει τον έλεγχο του, από τους Λεβιάθανς, μυθολογικά πλάσματα που δεν πεθαίνουν με κανένα γνωστό όπλο. Το σώμα του Αγγέλου ανατινάσσεται μέσα στην Θάλασσα και οι Λεβιάθανς ξεκινάνε να φτιάχνουν στόχους. Αυτά τα πλάσματα παίρνουν όποια ανθρώπινη μορφή θέλουν, ενώ τους αρέσει να τρέφονται με ανθρώπους. Σύντομα θα ξεκινήσουν προσπάθεια να κάνουν τους ανθρώπους χαζούς μέσω των τροφών τους, ώστε εκείνοι να τους τρώνε εύκολα και να είναι πιο νόστιμοι. Στην προσπάθεια του Σαμ και του Ντιν, ο Μπόμπι που τους βοηθούσε πέφτει νεκρός από σφαίρα του ισχυρού αρχηγού τον Λεβιάθανς, Ντικ Ρόμαν. Τα αδέρφια βρίσκουν νέους συμμάχους, στο πρόσωπο του Φρανκ -ένας κυνηγός που θα δώσει σημαντικές πληροφορίες πριν πεθάνει, του Κράουλι που δεν συμπαθεί τους Λεβιάθανς και της δαίμονα Μεγκ. Παράλληλα με τους Λεβιάθανς, οι μνήμες του Σαμ από την Κόλαση και τα μαρτύρια από τον Εωσφόρο, επιστρέφουν επιθετικά, με τον μικρό αδερφό να οδεύει προς τον θάνατο από την παράνοια.

Όγδοη Σεζόν
Η Όγδοη σεζόν ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου 2012 και όπως όλα τα φινάλε των σεζόν, και ολοκληρώθηκε στις 15 Μαΐου του 2013. Έναν χρόνο μετά από όσα συνέβησαν με τους Λεβιάθαν, ο Σαμ έχει παρατήσει την δουλειά του "κυνηγού" και έπειτα από μια ερωτική ιστορία με μια γυναίκα με το όνομα Αμέλια, ζει μόνος του. Η ιστορία συνεχίζεται με τον Ντιν να επιστρέφει στην Γη, δίνοντας ζωή σε έναν βρικόλακα με το όνομα Μπένι, ο οποίος φαίνεται να τον βοήθησε στο Καθαρτήριο. Ο Μπένι αργότερα μέσα στην σεζόν, θυσιάζεται για τα δύο αδέρφια, επιστρέφοντας στο Καθαρτήριο, αφού έχει κλείσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που τον αφορούσαν στην Γη και αισθάνεται να μην έχει λόγο ύπαρξης. Τα δύο αδέρφια σμίγουν ξανά, αλλά η σχέση τους δεν είναι τέλεια, αφού όπως εξομολογείται ο Σαμ, δεν έψαξε τρόπο να βοηθήσει τον Ντιν και αποφάσισε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Με το πέρασμα των μηνών, τα μεταξύ τους αισθήματά θα αποκατασταθούν εντελώς. Βλέποντας πολλά flash back από την ζωή των δύο αδερφών τον προηγούμενο χρόνο, επιστρέφει από το Καθαρτήριο και ο Καστιέλ, με την βοήθεια των Αγγέλων. Ο νέος μεγάλος εχθρός των Γουίντσεστερς, είναι ο "Άρχοντας της Κόλασης", Κράουλι, ο οποίος προσπαθεί να ανοίξει μια για πάντα τις Πύλες της Κολάσεως, έχοντας ως αιχμάλωτο τον Προφήτη Κέβιν, ο οποίος αναγκάζεται να μεταφράζει τους "Λόγους του Θεού" για το συμφέρον του ισχυρού δαίμονα.

Ένατη Σεζόν
Η Ένατη σεζόν θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου 2013 και όπως όλα τα φινάλε των σεζόν, ολοκληρώνεται τον Μάιο του επόμενου έτους (2014) 2005– 2013 Eric Kripke Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins
Tags : 2013), seasons, (2005–, Supernatural | Views : 1739 | Rating : 4.4/7

Στιγμιότυπα ταινίας

prev next

Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons Supernatural (2005– 2014) 1,2,3,4,5,6,7,8,9 Seasons
500